Платформа за управление на проекти

Успхявате ли да растете заедно с бизнеса

Вземете необходимата Ви функционалност за управление на проектите, а вашият екип - широки възможности за съвместна работа.

Еднакво високи резултати независимо от мащабите на проектите

Изключително лесна за използване - за един или десетки проекти. Предоставяме ви гъвкавост, без която не можете ефективно да управлявате много проекти в една среда. Бързо може да видите общата картина или да се съсредоточите върху детайлите.

Обединете планирането и реализацията

Получавайте точна и навременна информация, необходима за качественото приключване на проектите, без да харчите излишно време за оперативки. Използвайте аналитичните възможности и отчети, достъпни в реално време, за да ръководите екипите и да коригирате пропуски в движение.

Поддържайте хармония между екипите

Настройте платформата така, както е удобно за вашия екип. Използвайте инструментите за съвместна работа и интеграция с электронната почта за да пестите време и държите екипите информирани. Платформата ни ще стане незаменим инструмент за сътрудниците ви в ежедневната работа.

Дашборд на платформата

Мощни възможности за ръководителите на проекти

"56% от парите похарчени при изпълнението на всеки проект са поставени под риск поради неефективно управление на проекта!"

Source: Project management Institute!

Basic

BGN 69

на месец

  • До 3 проекта
  • Пълна функционалност
  • Поддръжка
Поръчай сега!

Pro

BGN 229

на месец


  • Неограничен брой проекти

  • Неограничен брой екипи

  • Неограничена поддръжка

Поръчай сега!

Поддръжката включва експертна помощ от професионален ръководител на проекти с опит в управлението на проекти.